Home IMBRACAMINTE BLUZE DE DAMA Maiou chic

Maiou chic

Sunt putine lucruri mai sexy decat spatele gol al unei femei. Mai ales atunci cand acesta se dezvaluie privirii pe neasteptate asa cum o face cu ajutorul acestui maiou al carui model din partea din fata nu lasa nimic de ghicit despre ce va urma.

Sugestie styling:

Maieul este reglabil ca dimensiune (datorită modelului din spate) și se poate purta cu pantaloni scurți, cu blugi, cu fustă, teoretic se asortează la orice. Totuși:

Take me to the beach mood: e perfect cu o pereche de pantaloni de blugi prespălați, o șapcă și o jachetă sport într-o zi de vineri vara. Te vezi cu prietenii la o terasă, soarele e fierbinte și toți vă amintiți marea. Tu ești deja bronzată (te-ai pregătit din timp pentru vara asta) și-ți scoți jacheta. Și în timp ce toată lumea îți admiră spatele frumos bronzat spui într-o doară că ți-ar plăcea să faci o baie în mare. Câteva ore mai târziu te vei relaxa pe un șezlong la soare.

Clubbing:  poartă-l cu pantalonii scurți cu dantelă și deja ai o ținută efervescentă de club. Vei arăta și te vei simți sexy și elegantă, sofisticată. Sky is the limit baby!
Mai multe detalii Boutique Mall - Premium

kurtmann.ro

Cele mai vandute

Bluza maneci volane

Bluza maneci volane din triplu voal. XS: Bust 87cm, Talie 60cm, Sold 87cm S: Bust 90cm, …