Home IMBRACAMINTE BLUZE DE DAMA Maiou chic
Maiou chic | bluze-de-dama

Maiou chic

Sunt putine lucruri mai sexy decat spatele gol al unei femei. Mai ales atunci cand acesta se dezvaluie privirii pe neasteptate asa cum o face cu ajutorul acestui maiou al carui model din partea din fata nu lasa nimic de ghicit despre ce va urma.

Sugestie styling:

Maieul este reglabil ca dimensiune (datorită modelului din spate) și se poate purta cu pantaloni scurți, cu blugi, cu fustă, teoretic se asortează la orice. Totuși:

Take me to the beach mood: e perfect cu o pereche de pantaloni de blugi prespălați, o șapcă și o jachetă sport într-o zi de vineri vara. Te vezi cu prietenii la o terasă, soarele e fierbinte și toți vă amintiți marea. Tu ești deja bronzată (te-ai pregătit din timp pentru vara asta) și-ți scoți jacheta. Și în timp ce toată lumea îți admiră spatele frumos bronzat spui într-o doară că ți-ar plăcea să faci o baie în mare. Câteva ore mai târziu te vei relaxa pe un șezlong la soare.

Clubbing:  poartă-l cu pantalonii scurți cu dantelă și deja ai o ținută efervescentă de club. Vei arăta și te vei simți sexy și elegantă, sofisticată. Sky is the limit baby!
Mai multe detalii Maiou chic | bluze-de-dama

starshiners.ro

Cele mai vandute

Bluza Voal Fucsia Cu Maneca Lunga | fabricat-in-romania bluze-de-dama

Bluza Voal Fucsia Cu Maneca Lunga

La birou alege o nebunie de culoare fucsia pentru aceasta eleganta bluza din voal. Bluza …